Περιφερειακοί Τελικοί Δημοτικού

[vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZ29vZ2xlLmNvbSUyRm1hcHMlMkZkJTJGZW1iZWQlM0ZtaWQlM0QxMkRZSWF0V3NMRHM0NDY3Y2VDNlpaRTFDX0ZzJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjI2NDAlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI0ODAlMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=»ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Αποτελέσματα Δημοτικού Περιφερειακών» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]

 

Ανακοινώθηκαν οι 80 ομάδες Δημοτικού από όλη την Ελλάδα, οι οποίες προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στον Τελικό του Διαγωνισμού «Οχήματα και Μεταφορές του Αύριο» το Σάββατο 18 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ.

Ομάδες Δημοτικού που προκρίνονται στον Τελικό[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=»Χρήσιμα αρχεία»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Έντυπο συγκατάθεσης γονέων και κηδεμόνων» icon=»krown-icon-download» style=»two»] Έντυπο συγκατάθεσης γονέων και κηδεμόνων για τη λήψη οπτικοακουστικού υλικού

Το συγκεκριμένο έντυπο θα πρέπει να διανεμηθεί στους γονείς και στους κηδεμόνες των συμμετέχοντων μαθητών/τριών, προκειμένου να παραδοθεί υπογεγραμμένο στους διοργανωτές κατά την ημέρα των διαγωνισμών.[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Φόρμα για την ανάρτηση του κώδικα scratch» icon=»krown-icon-link» style=»two»]ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατόπιν ενημέρωσης της κριτικής επιτροπής στις 28.02.2017, η ηλεκτρονική κατάθεση του κώδικα scratch, με τον τρόπο που περιγράφεται παρακάτω, είναι προαιρετική τόσο για το στάδιο των περιφερειακών διαγωνισμών, όσο και για το στάδιο του τελικού.

Τουλάχιστον 7 ημέρες πριν το διαγωνισμό, οι ομάδες θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα με το url όπου έχουν αναρτήσει τον κώδικα του scratch (έγγραφη στο site https://scratch.mit.edu, ανέβασμα του κώδικα στο λογαριασμό τους, να γίνει shared το project και να συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο στην φόρμα του WROHellas).

Βρείτε τη φόρμα πατώντας εδώ.[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=»Πληροφορίες για τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Αττικής» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Ο Περιφερειακός Τελικός για τους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικού & Γυμνασίου της Περιφέρειας Αττικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/3/2017 στην Ελληνογερμανική Αγωγή (Δημοτικό – γήπεδο μπάσκετ).

Πρόγραμμα Περιφερειακού Αττικής

 

Επιστημονική Επιτροπή Περιφερειακού Αττικής

  • Λαδιάς Αναστάσιος
  • Αμπαριώτης Απόστολος
  • Καρβουνίδης Θεόδωρος
  • Παπαδόπουλος Αν. Γεώργιος
  • Σαλπασαράνης Κωνσταντίνος
  • Σαρτζετάκης Χρήστος
  • Σκιαδέλλη Μαρία
  • Τσαλίκης Βασίλειος
  • Φωτεινάκης Φώτιος

 Αποτελέσματα Περιφερειακού Αττικής (ομάδες που προκρίνονται στον Τελικό της 18/3/2017)

[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας (WROHellas) www.wrohellas.gr, ο Σύλλογος Ρομποτικής Μαθηματικών – Φυσικής και Τεχνολογίας Ξάνθης (RoboSpeciallists) (www.robospecialists.gr), και το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (www.ceti.athena-innovation.gr) με το γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Θράκης διοργανώνουν την Κυριακή 5/3/2017  και ώρα 11:00π.μ έως 2:00μ.μ., στην αίθουσα του Ερευνητικού  Κέντρου «Αθηνά» – Ξάνθη (Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων, Τηλ.: 2541 078787) τον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μαθητές Δημοτικού με θέμα: «Οχήματα και μεταφορές του αύριο»  και τον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μαθητές Γυμνασίου με θέμα: «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Link σύνδεσης στο live streaming του Περιφερειακού

Πρόσκληση[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Βόρειου Αιγαίου» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας (WRO Hellas) και το Σ.Σ. Πληροφορικής Β. Αιγαίου Τ.Θεοφανέλλη,  διοργανώνει τον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Β. Αιγαίου για μαθητές Δημοτικού και τον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Β. Αιγαίου για μαθητές του Γυμνασίου. Με το διαγωνισμό δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους εκπαιδευτικούς και μαθητές να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 4 Μαρτίου μέσω SKYPE από τις 9:00 πμ. μέχρι τη 13:00 μμ. προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση των μαθητών και να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους. (Για την ακριβή ώρα θα ενημερωθούν τα σχολεία).

Ανακοίνωση

Επιτροπή[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Δυτικής Ελλάδας» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας θέτει υπό την αιγίδα της τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Πατρών (Γεωργίου Σεφέρη, Κουκούλι).

Επιτροπή

PDF-icon-e1429878764154Απολογισμός & Αποτελέσματα[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Δυτικής Μακεδονίας» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο 4ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι:
10:00 – 10:30  Εγγραφή ομάδων
10:30 – 13:30  Έναρξη διαγωνισμού – Αξιολόγηση κατασκευών
13:30 – 14:30  Χαιρετισμοί – Απονομή βραβείων- Παρουσίαση έργων στο κοινό.

 Ανακοίνωση

 Αφίσα Διαγωνισμού

 Έγκριση

 Επιτροπή

 Απολογισμός[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Δωδεκανήσων» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας (WRO Hellas) σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δωδεκανήσου και το 2ο ΕΚ Ρόδου διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαρτίου 2016, 09:30 – 14:30 στο 5ο Γυμνάσιο Ρόδου τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δωδεκανήσων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

 Ανακοίνωση[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Ηπείρου» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Μετά από επικοινωνία με την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ήπειρο και με την Διευθύντρια του Αρσάκειου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, ορίστηκε ως ημέρα διεξαγωγής των Περιφερειακών Διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηπείρου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου η Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στην τοποθεσία του Αρσάκειου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στους Λογγάδες Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:
10:00 – 11:30 Εγγραφές Ομάδων ( και χρόνος προετοιμασίας)
11:30 – 12:45 Παρουσίαση των έργων στην Κριτική Επιτροπή
12:45 – 13:30 Παρουσίαση των έργων στο Κοινό
13:30 -14:00  Απονομή βραβείων (κοινή με Γυμνάσια)
—————————————————————————
Οργανωτική Επιτροπή:
Βρέλλης Ιωάννης
Κράββαρης Δημήτριος
Μικρόπουλος Αναστάσιος
Μπέλλου Ιωάννα
Χαρίσης Χρήστος
Κριτική Επιτροπή Δημοτικού:
Βρέλλης Ιωάννης
Μικρόπουλος Αναστάσιος
Μπέλλου Ιωάννα
—————————————————————————-
PDF-icon-e1429878764154 Αποτελέσματα

[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Θεσσαλίας» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]

Το παράρτημα Θεσσαλίας του WRO Hellas, σε συνεργασία με την Ε.Ε.Π.Ε.Κ (Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας), το Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης του ν. Λάρισας, και το S.T.E.M. Robotics Academy (Επιστημονική Εκπαιδευτική Ένωση για την Προώθηση των Επιστημών, Τεχνολογίας, Μαθηματικών και Ρομποτικής), διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 09:00 τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του 10ου Γυμνασίου Λάρισας.

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

—————————————————————————
Επιστημονική Επιτροπή:
Σούλτης Γεώργιος
Κολοκοτρώνης Δημήτριος
Σπάχος Βασίλειος
Βασιλοπούλου Βασιλική

Οργανωτική Επιτροπή:

Μπαράς Γιάννης
Χονδροματίδης Γεώργιος
Λιάκος Ηλίας
—————————————————————————-

[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Ιονίου» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ιονίου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κέρκυρας (Παλαιό Φρούριο), με υπεύθυνο συντονισμού τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Ιονίων Νήσων, Γεράσιμο Πολυμέρη, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης & Τεχνολογίας (WRO Hellas).

PDF-icon-e1429878764154 Ανακοίνωση[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Κεντρικής Μακεδονίας» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κεντρικής Μακεδονίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 11 π.μ. στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Κρήτης» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Oι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κρήτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00​, από το 1ο ΕΚ και 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου​, στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑΛ, στη διεύθυνση Πιτσουλάκη 24.

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

PDF-icon-e1429878764154 Επιτροπή[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Κυκλάδων» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κυκλάδων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 ώρα έναρξης 11 π.μ. στο Σχολικό Συγκρότημα Μάννα στη Σύρο.

Οργανωτική επιτροπή Κυκλάδων

[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Πελοποννήσου» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Σύμφωνα με τον υπ’ αριθ. 955/6.2.2017 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 (ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ.) στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας.

PDF-icon-e1429878764154Αποτελέσματα

PDF-icon-e1429878764154 Απολογιστικό Δελτίο Τύπου

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

PDF-icon-e1429878764154Αιγίδα[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon_text title=»Περιφερειακός Τελικός Στερεάς Ελλάδας» icon=»krown-icon-comment-1″ style=»two»]Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας θέτει υπό την αιγίδα της τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Λαμία την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Λαμίας (Αφανός, 2231052433).

PDF-icon-e1429878764154Αποτελέσματα Περιφερειακού 

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

PDF-icon-e1429878764154 Επιτροπή[/vc_icon_text][/vc_column][/vc_row]

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!